Ontvang een gratis webdesignLet op vol = vol
Homepage main banner
Maintenance and hosting

Gewoon gemak: onderhoud en hosting op maat.

Bij Weijers.one bieden we betrouwbare webhostingdiensten en professioneel onderhoud voor jouw website of webshop, door website en webhosting specialisten.

Website laten onderhouden?

Ben je op zoek naar betrouwbare website hosting en onderhoud? We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw online doelen. Met onze uitgebreide diensten, variërend van hosting tot regelmatig onderhoud, zorgen we ervoor dat je website optimaal presteert en altijd up-to-date blijft.

Bij Weijers.one streven we naar het bereiken van specifieke doelen, met een focus op het leveren van hoogwaardige website hosting en onderhoud. We betrekken je gedurende het hele proces, zodat je volledige controle hebt over het eindresultaat. Je kunt te allen tijde feedback geven, zodat we elke stap nauwkeurig kunnen afstemmen op jouw wensen. Bepaal zelf de gewenste structuur van de pagina's en kies de huisstijl die het beste bij jouw bedrijf past.

Nadat de website live is gegaan, staan we nog steeds voor je klaar. Elk pakket omvat onderhoudsuren, zodat je ook na de lancering van de website wijzigingen kunt blijven aanbrengen.

Dit is wat je mag verwachten

Onze pakketten bieden standaard verwachting waarop je kunt vertrouwen; elke onderhoudsdiensten voldoet minimaal aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen.

Gratis SSL-Certificaat

Een beveiligd slotje in de browser, ook bekend als een SSL-certificaat, is van vitaal belang om je website te beveiligen en om hoog te scoren op Google. Wij bieden zowel gratis als premium SSL-certificaten kosteloos aan bij onze pakketten.

Veilige gegevensopslag

Bij ons staat de data van jou en je klanten voorop. Daarom implementeren we consequent tweefactorauthenticatie (2FA) met andere veiligheidsmaatregelen en zorgen we ervoor dat jouw website robuust is beschermd tegen cyberaanvallen.

24/7 Online bereikbaar

Met onze robuuste DDoS-bescherming en sterk netwerk zorgen we ervoor dat je website altijd online blijft, zelfs tijdens onverwachte aanvallen. We staan 24/7 paraat om onmiddellijk in actie te komen wanneer dat nodig is.

Dagelijkse backups

Wij nemen dagelijks automatisch back-ups van de volledige server, naast de persoonlijke back-ups die je kunt maken. Hierdoor is je data niet slechts één, maar twee keer opgeslagen, voor het geval van een uiterste noodsituatie.

Een geweldig webdesign- en ontwikkelingsbureau

Stars:

Weijers.one is een geweldig webdesign- en ontwikkelingsbureau. Hun expertise is van cruciaal belang bij veel projecten en helpt enorm. Ze zeggen precies waar je aan toe bent, zijn super simpel in het contact en ontwikkelen mega snel. Ik raad Weijers.one aan iedereen aan.

Review profile picture

Serge Huijsen

Eigenaar SHWEB

Tarieven hosting & onderhoud

We voorzien in twee diverse hosting- en onderhoudspakketten, zodat je zelf degene kunt kiezen die het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

Middenklasse support

Passend voor kleine en groeiende bedrijven met een beperkt budget en eenvoudige hostingbehoeften en ondersteuning.

Wat kan je verwachten:
1 Boom wordt geplant
Premium SSL certificaat
Wekelijkse back-ups
Veilige gegevensopslag
5x e-mailadres
Gratis installatie
Basis webhosting
Gratis .nl domeinnaam
Vragen? Neemcontactmet ons op.

8.50

per maand
Neem contact op

Topklasse Support

Passend voor grote bedrijven die uitmuntende ondersteuning en de capaciteit voor veel verkeer vereisen.

Wat kan je verwachten:
2 Bomen worden geplant
Alles in "Middenklasse support"
Premium SSL certificaat
Dagelijkse back-ups
Website testomgeving
10x e-mailadres
Enterprise webhosting
Gratis .nl of .com domeinnaam
Vragen? Neemcontactmet ons op.

18.50

per maand
Neem contact op

Lees ons meest recente blogs

Ontdek de nieuwste blogs en nieuwsartikelen van Weijers.one, en lees over diverse onderwerpen.

Jouw succesverhaal begint hier!

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken.