Ontvang een gratis webdesignLet op vol = vol
Homepage main banner
Maintenance and hosting

Sta er niet alleen voor met onze support strippenkaart

Weijers.one biedt de strippenkaart als een flexibele oplossing om onze klanten te ondersteunen na de oplevering van hun website, met transparante tarieven.

Website laten aanpassen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van je website? Bij Weijers.one bieden we de perfecte oplossing. We hebben de strippenkaart geïntroduceerd, zodat onze klanten ook na de oplevering van hun website of webshop nog steeds wijzigingen kunnen aanbrengen. Bij de aanschaf van een pakket ontvang je gratis strippenkaarturen, maar je hebt ook de mogelijkheid om extra uren aan te schaffen.

Met de strippenkaart worden de uren per 5 minuten in rekening gebracht, en hoewel er sprake is van een vast tarief, heb je toch de flexibiliteit zelf uren erbij te kopen wat jij denkt dat je nodig hebt. Zo zit je niet vast aan onnodige maandelijkse kosten voor het geval je in de toekomst wijzigingen aan je website wilt doorvoeren.

Bij Weijers.one streven we ernaar om je de nodige flexibiliteit te bieden bij het onderhouden en aanpassen van je website, zonder de last van onnodige verplichtingen of kennis. Bovendien blijven de uren gedurende een jaar behouden, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je er gebruik van wilt maken.

Dit is wat je mag verwachten

Onze oplossing biedt een gegarandeerde standaard waarop je kunt vertrouwen; elke onderhoudsdienst voldoet minimaal aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen.

7 Dagen in de week

Op welke dag je ook behoefte hebt aan onze hulp, wij van Weijers.one staat dagelijks paraat om aanpassingen voor je te verzorgen aan je website.

Deskundigheid

Met meer dan 5 jaar ervaring in diverse concurrerende markten, beschikt Weijers.one over uitgebreide expertise om hoogwaardige oplossingen te bieden.

Een jong en enthousiast team

Stars:

Een jong en enthousiast team wat geen genoegen neemt met “goed” het moet namelijk perfect zijn. En dat is het ook, ik ben zeer tevreden, mijn website werkt perfect, evenals het contactformulier op de website, ik krijg hierdoor meer opdrachten.

Review profile picture

Ruud de Boer

Eigenaar Slotenservice Apeldoorn

Tarieven strippenkaart uren

We bieden diverse tariefopties aan. Voor kleine aanpassingen is het voordeliger om een beperkt aantal uren te kopen, terwijl bij grotere aanpassingen juist meer uren aantrekkelijk zijn.

Strippenkaart prijzen1 uur strippenkaart3 uren strippenkaart5 uren strippenkaart
Prijs per uur€30€26€22
Totaalprijs€30€78€110

Lees ons meest recente blogs

Ontdek de nieuwste blogs en nieuwsartikelen van Weijers.one, en lees over diverse onderwerpen.

Jouw succesverhaal begint hier!

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken.