Ontvang een gratis webdesignLet op vol = vol
Homepage main banner

Een doeltreffende webshop op maat gemaat.

Een op maat gemaakte webshop die een unieke en ervaring biedt voor al jouw online bezoekers en je bedrijf boost.

Webshop laten maken?

Of je nu op zoek bent naar een innovatieve webshop, een betere positie in Google, of een verbeterde conversie in de wereld van ecommerce, wij zijn hier om jouw bedrijfsdoelen te verwezenlijken. Onze uitgebreide pakketten omvatten alle aspecten, van het ontwerp tot de technische implementatie en de nazorg.

Bij Weijers.one streven we naar doelgerichtheid, met de focus op het realiseren van jouw doelen door middel van een goed presterende webshop. Jij hebt de controle over het eindresultaat en kunt feedback ontvangen bij elke nieuwe stap die we zetten. Bepaal zelf de gewenste structuur van je webshop en kies de huisstijl die het beste bij jou past.

Nadat de webshop is opgeleverd, sta je er niet alleen voor. Bij elk pakket ontvang je onderhoudsuren, zodat je zelfs na de oplevering van de webshop nog aanpassingen kunt laten doen en blijven werken aan een succesvolle ecommerce-ervaring.

Dit is wat je mag verwachten

Onze pakketten voor webshops bieden een betrouwbare basis waarop je kunt vertrouwen; elke webshop voldoet minimaal aan dezelfde hoogwaardige kwaliteitsnormen.

Goed vindbaar op Google
Een uniek ontwerp
Voorraadbeheer
Veilige betalingsgateway
E-mailmarketingintegratie
Focus op conversie
Mobielvriendelijk ontwerp
Ingebouwde blog
Aansluitende Huisstijl
Kortings- en promotiecodes
Verlaten winkelwagen-reminder
Klantenservice live chat

Een jong en enthousiast team

Stars:

Een jong en enthousiast team wat geen genoegen neemt met “goed” het moet namelijk perfect zijn. En dat is het ook, ik ben zeer tevreden, mijn website werkt perfect, evenals het contactformulier op de website, ik krijg hierdoor meer opdrachten.

Review profile picture

Ruud de Boer

Eigenaar Slotenservice Apeldoorn

Werkwijze met een doel: Jouw succes onze missie

Bij Weijers.one hebben we een zorgvuldig ontwikkelde en efficiënte werkwijze die voortkomt uit jarenlange expertise en ervaring. Dankzij voortdurende aanpassingen en optimalisaties hebben we dit proces geperfectioneerd, waardoor we consistent hoogwaardige resultaten kunnen garanderen.

1. Adviesgesprek

Het ontwikkelingsproces van een webshop start met een adviesgesprek, waarin we grondig alle verwachtingen en eisen doornemen.

2. Brainstormen

Op basis van de eisen en verwachtingen gaan we samen brainstormen over de mogelijkheden en kansen voor de maatwerk webshop.

3. Grafisch Ontwerp

Bij het ontwerp starten we met het visualiseren van de webshop, waarbij we voortdurend feedback vragen gedurende het proces.

4. Front-end Realiseren

Bij het realiseren van de front-end schrijven we de eerste regels code en vertalen we het ontwerp naar een functionele website.

6. Back-end Realiseren

BBij de ontwikkeling van de back-end schrijven we de code voor alle functionaliteiten en configureren we de databases.

6. Opleveren

Zodra alles van de webshop zijn voltooid en gecontroleerd, wordt de webshop gemarkeerd als klaar en aan de klant overgedragen.

7. Klaarzetten

We vullen de webshop gezamenlijk in, waarbij we teksten schrijven en alle producten en afbeeldingen zorgvuldig plaatsen.

8. Lanceren

We zorgen voor een nauwkeurige configuratie van de webshop netwerk, koppelen de domeinnaam en zetten de website online.

9. Nazorg

Bij Weijers.one sta je er nooit alleen voor; zelfs na de lancering staan we zeven dagen per week voor je klaar!

Ontdek de voordelen van onze persoonlijke aanpak

Bij Weijers.one begrijpen we de unieke behoeften van elke organisatie. Onze op maat gemaakte aanpak omvat een grondig adviesgesprek, waarin we jouw specifieke verwachtingen en eisen zorgvuldig bespreken. Vervolgens gaan we gezamenlijk brainstormen en verkennen we diverse mogelijkheden om een webshop te creëren die perfect aansluit bij jouw bedrijf. We beginnen met het grafisch ontwerp, waarbij we regelmatig feedback geven om ervoor te zorgen dat het ontwerp nauwkeurig aansluit bij jouw visie.

Naadloos gaan we over naar de ontwikkeling van zowel de front-end als back-end, met een focus op een optimale gebruikerservaring voor zowel desktop- als mobiele gebruikers. We zetten de webshop pas online nadat alles grondig is getest en geconfigureerd. Daarnaast integreren we geavanceerde SEO-technieken om ervoor te zorgen dat je webshop goed vindbaar is voor potentiële klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze persoonlijke aanpak jouw online doelen kan verwezenlijken.

Ontdek de voordelen van onze persoonlijke aanpak

Op maat gemaakte webshop: jouw unieke online identiteit

Een succesvolle webshop is afhankelijk van drie essentiële elementen: design, de implementatie en effectieve SEO-strategieën. Deze combinatie zorgt voor een uitmuntende gebruikerservaring en een verbeterde zichtbaarheid op zoekmachines, wat uiteindelijk resulteert in meer verkeer en meer conversies voor je webshop.

Uniek web-ontwerp

Het proces van webdesign is een gebied waar expertise het verschil kan maken, met een cruciale focus op het begrijpen van je doelgroep.

Lees verder

Webshop ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een webshop zijn er tal van aspecten waarmee je rekening moet houden om een goede ervaring voor elke gebruiker te garanderen.

Lees verder

Goed scorend op Google

Een sterke positie behalen in zoekmachines is van cruciaal belang voor bedrijven, met tal van factoren die invloed kunnen hebben op je SEO-prestaties.

Lees verder

Heb je vragen?

Zijn er bepaalde zaken met betrekking tot onze werkwijze of andere technische aspecten van de ontwikkeling van op maat gemaakte webshop waarover je meer zou willen weten?

Neem contact op

Case Studies, bewijs van Excellence

Bekijk alle cases
Loading..Loading..
  • Website
  • Webdesign
Loading..Loading..
  • Website
  • Webdesign

Loading..

Loading..

  • Website
  • Webdesign

Jouw partner voor langdurige webshop prestaties en onderhoud

Bij Weijers.one ben je nooit alleen. Naast het aanschaffen van een webshop, ontvang je ook strippenkaarturen die je op een later tijdstip per 5 minuten kunt inzetten voor specifieke aanpassingen of toevoegingen aan je webshop. Ook kan je deze erbij kopen. Daarnaast bieden we uitgebreide hostingpakketten aan, waardoor je profiteert van betrouwbare en geavanceerde hostingdiensten voor een naadloze online ervaring.

Jouw partner voor langdurige webshop prestaties en onderhoud

Jouw succesverhaal begint hier!

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken.