Ontvang een gratis webdesignLet op vol = vol

Weijers.one: de specialist in websiteontwikkeling!

Wij van Weijers.one zijn een team van jonge, gepassioneerde developers. De meesten begonnen vijf jaar geleden met programmeren en sinds 2020 vormen we een hecht team. Onze samenwerking is een fantastische synergie waarbij we elkaar perfect aanvullen.

Over Ons Banner

Een vriend als klant, een relatie waarop je kan bouwen.

Ons doel is om lokale bedrijven te helpen groeien door middel van toegankelijke, gebruiksvriendelijke websites die perfect aansluiten bij hun behoeften en identiteit. We streven ernaar om de online aanwezigheid van onze klanten te optimaliseren door middel van effectieve SEO-strategieën en continue ondersteuning. Daarnaast willen we een centrale bron van ICT-expertise worden voor lokale bedrijven, waarbij we hen begeleiden bij het automatiseren van processen en het maximaliseren van efficiëntie.

We zijn vastbesloten om niet alleen websites te bouwen, maar ook duurzame relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en uitmuntendheid in dienstverlening. Door onze passie voor technologie te combineren met ons streven naar klanttevredenheid, willen we een positieve impact hebben op de lokale bedrijfsgemeenschap en bijdragen aan hun succes op de lange termijn.

Ons verhaal op 1 lijn

Als een hecht team hebben we al meer dan vijf jaar samengewerkt, waardoor we al onze mijlpalen nauwkeurig op één lijn hebben gebracht.2019

De eerste lijnen code

In 2019 zette het merendeel van ons team zijn eerste stappen in het schrijven van code, waarbij we natuurlijk begonnen met de bekende talen HTML en CSS. Naarmate de tijd vorderde, begonnen we dieper in te gaan op de werking van het internet en de systemen erachter, en verkenden we de mechanismen die alles in gang houden zoals hostings en domeinnamen. Deze ontdekkingsreis opende de deuren naar een wereld van mogelijkheden en inzichten, en stimuleerde ons om verder te duiken in de wonderen van het digitale domein.

2020

Het samenspel van Weijers.one

De samenwerking binnen Weijers.one begon al in 2020, toen we met z'n vijven begonnen onder de naam Extive. Ons doel was om toffe projecten te starten en een breed publiek te bereiken. Eén van onze projecten destijds was de ontwikkeling van een moderatiebot voor het chatplatform Discord, waarmee we communities monitorden en op zijn hoogtepunt bereikte deze bot een totaal van 70.000 leden.

2021

Het begin van Weijers.one

In 2021 lanceerden we ook onze eerste producten op de markt, Hiboton en Monterno, templates voor de software Pterodactyl. Hoewel deze templates nog niet baanbrekend waren, hielp het ons wel om ervaring op te doen en een reputatie op te bouwen. Na enkele maanden liepen we echter vast met een teamlid en besloten we met de overige vier verder te gaan onder de naam Weijers.one.

2022

De revolutie van Weijers.one

2022 betekende een keerpunt voor ons, waarbij we van een paar onbekende ontwikkelaars uitgroeiden tot een volwaardig bedrijf, dankzij de lancering van twee producten die de koers van Weijers.one volledig veranderden. Met Stellar Template, een vernieuwende template voor Pterodactyl, en Zyno Bot, een geavanceerde chatbot voor Discord, verlegden we onze grenzen. Tegen het einde van 2022 hadden we een community van 700 leden opgebouwd en hadden we meer dan 700 mensen geholpen met vragen en problemen. Dit jaar stelden we ook een nieuwe standaard in, namelijk "perfectie", en hier hechten we nog steeds veel waarden aan.

2023

Van mijlpaal naar mijlpaal

In 2023 hebben we het momentum van 2022 weten vast te houden. We hebben onvermoeibaar gewerkt, onze producten verder verbeterd en de kans gekregen om met unieke bedrijven samen te werken. En talenegen het einde van 2023 hadden we meer dan 1000 klanten, verwelkomden we 3.800 mensen in onze community en hebben we meer dan 2000 vragen en problemen beantwoord.

2024

De toekomst van Weijers.one

Het jaar 2024 staat in het teken van het naar een hoger niveau tillen van Weijers.one, met een sterke focus op een professionele werkhouding en het opbouwen van een lokaal netwerk. We streven ernaar om nieuwe vaardigheden te verwerven en nieuwe mensen te leren kennen, terwijl we tegelijkertijd lokale bedrijven ondersteunen met onze expertise.

Wij zijn Weijers.one

Maak kennis met ons unieke gespecialiseerde team van Weijers.one, met jonge, gedreven developers.

Pepijn Weijers

Pepijn Weijers

Eigenaar Weijers.one

Timo van Campen

Timo van Campen
Timo van Campen heeft een samenwerking tussen Weijers.one, en niet formeel in dienst bij Weijers.one.

Klantrelatiemanager

Luuk Walstra

Luuk Walstra
Luuk Walstra heeft een samenwerking tussen Weijers.one, en niet formeel in dienst bij Weijers.one.

Back-end Developer

Barry Stijf

Barry Stijf
Barry Stijf heeft een samenwerking tussen Weijers.one, en niet formeel in dienst bij Weijers.one.

Front-end Developer

Case Studies, bewijs van Excellence

Bekijk alle cases
Loading..Loading..
  • Website
  • Webdesign
Loading..Loading..
  • Website
  • Webdesign

Loading..

Loading..

  • Website
  • Webdesign

Onze missie is lokale bedrijven te transformeren.

Onze missie is om lokale bedrijven te transformeren door middel van innovatieve webdesign- en developmentoplossingen. Bij ons staat de klant centraal, en streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige websites te leveren, maar ook om het proces binnen elk bedrijf te renoveren.

Door middel van onze klantgerichte benadering, waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan, en ons streven naar perfectie, willen we niet alleen websites bouwen, maar ook betrouwbare partners worden voor al hun ICT-gerelateerde behoeften. We geloven in het belang van renovatie, waarbij we het ICT-landschap van lokale bedrijven verbeteren en optimaliseren, met als doel hen te helpen floreren in het digitale tijdperk.

Lees ons meest recente blogs

Ontdek de nieuwste blogs en nieuwsartikelen van Weijers.one, en lees over diverse onderwerpen.

Jouw succesverhaal begint hier!

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken.