Ontvang een gratis webdesignLet op vol = vol

Onze werkwijze

Bij Weijers.one hanteren we een bijzonder proces dat uit 9 stappen bestaat. Van het initiële adviesgesprek tot aan de afronding van de laatste website nazorg.

1. Adviesgesprek

Het ontwikkelingsproces van een website start met een adviesgesprek, waarin we grondig alle verwachtingen en eisen doornemen.

2. Brainstormen

Op basis van de eisen en verwachtingen gaan we samen brainstormen over de mogelijkheden en kansen voor de maatwerk website.

3. Grafisch Ontwerp

Bij het ontwerp starten we met het visualiseren van de website, waarbij we voortdurend feedback vragen gedurende het proces.

4. Front-end Realiseren

Bij het realiseren van de front-end schrijven we de eerste regels code en vertalen we het ontwerp naar een functionele website.

6. Back-end Realiseren

BBij de ontwikkeling van de back-end schrijven we de code voor alle functionaliteiten en configureren we de databases.

6. Opleveren

Zodra alles van de website zijn voltooid en gecontroleerd, wordt de website gemarkeerd als klaar en aan de klant overgedragen.

7. Klaarzetten

We vullen de website gezamenlijk in, waarbij we hoogwaardige teksten schrijven en alle afbeeldingen zorgvuldig plaatsen.

8. Lanceren

We zorgen voor een nauwkeurige configuratie van de website netwerk, koppelen de domeinnaam en zetten de website online.

9. Nazorg

Bij Weijers.one sta je er nooit alleen voor; zelfs na de lancering staan we zeven dagen per week voor je klaar!

Het scrum proces

Bij Weijers.one staat gestructureerd werken op de hoogste prioriteit. Het vermijden van ontevreden klanten na het leveren van onze diensten is een absolute must voor ons. Om deze reden maken wij gebruik van het beproefde "Scrum-proces". Hoewel Scrum oorspronkelijk is ontwikkeld voor softwareontwikkeling, passen wij deze flexibele projectmanagementmethode toe in diverse sectoren en voor verschillende projecten. Het doel is om waarde te leveren in korte, herhaalde cycli, ook wel sprints genoemd. In dit overzicht lichten we toe hoe we Scrum integreren in onze projectaanpak.

Bij Weijers.one herhalen we de 9 cruciale stappen voortdurend in korte cycli. Stel dat je een "Over Ons" pagina wilt. In dat geval starten we met een brainstormsessie, gaan we over tot het ontwerpen, en vervolgens realiseren we het concept. Gedurende dit proces verifiëren we voortdurend bij de klant of het gerealiseerde product voldoet aan hun wensen. Deze iteratieve aanpak waarborgt niet alleen de gestructureerde voortgang van onze projecten maar stelt ons ook in staat om directe feedback van onze klanten te integreren, wat bijdraagt aan het leveren van hoogwaardige diensten en producten.

Scrum proces

Jouw succesverhaal begint hier!

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken.