Ontvang een gratis webdesignLet op vol = vol
Homepage main banner

Een professionele maatwerk website laten maken.

Een op maat gemaakte digitale beleving die jouw visie verwezenlijkt. Ontdek de kracht van ons maatwerk webdesign.

Website laten maken?

Of je nu op zoek bent naar een vernieuwende website, een betere positie in Google, of een verbeterde conversie, wij staan paraat om je bedrijfsdoelen te verwezenlijken. Ons uitgebreide pakketten omvat alles, van ontwerp tot technische implementatie en nazorg.

Bij Weijers.one streven we naar doelgerichtheid, met de focus op het verwezenlijken van jouw doelen door middel van een goed presterende website. Je hebt volledige controle over het eindresultaat, met de mogelijkheid om feedback te ontvangen bij elke nieuwe stap die we zetten tijdens het laten maken van een website. Bepaal zelf de gewenste paginestructuur en kies de huisstijl die het beste bij jou past.

Nadat de website is opgeleverd, sta je er niet alleen voor. Bij elk pakket ontvang je onderhoudsuren, zodat je zelfs na de oplevering van de website nog aanpassingen kunt laten doen.

Dit is wat je mag verwachten

Onze pakketten bieden standaard verwachting waarop je kunt vertrouwen; elke website voldoet minimaal aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen.

Een uniek ontwerp

Voor elke op maat gemaakte website plannen we eerst een overleg om verwachtingen, vereisten en doelen te bespreken. Op basis hiervan starten we met het creëren van een uniek ontwerp, waarbij we regelmatig updates geven over de voortgang.

Goed vindbaar op Google

Een sterke online zichtbaarheid op Google en andere zoekmachines is cruciaal voor elk bedrijf. Bij Weijers.one helpen we bij het schrijven van hoogwaardige teksten en zorgen we voor technische SEO-ondersteuning zodat je website vindbaar is op Google.

Focus op conversie en resultaat

Door middel van een goed gestructureerde website die de gebruikers vlot door de pagina's leidt, wordt de conversie verhoogd. Met onze expertise in gebruikerservaring streven we ernaar om de interactie tussen bezoekers en de website te optimaliseren.

Mobielvriendelijk ontwerp

Het van cruciaal belang dat de website even goed functioneert op mobiele apparaten. Gedurende het ontwikkelingsproces van websites zetten we ons voortdurend in voor een optimale gebruikerservaring, zowel voor desktop- als mobiele gebruikers.

Een jong en enthousiast team

Stars:

Een jong en enthousiast team wat geen genoegen neemt met “goed” het moet namelijk perfect zijn. En dat is het ook, ik ben zeer tevreden, mijn website werkt perfect, evenals het contactformulier op de website, ik krijg hierdoor meer opdrachten.

Review profile picture

Ruud de Boer

Eigenaar Slotenservice Apeldoorn

Tarieven website laten maken

Bij Weijers.one begrijpen we dat elke MKB of organisatie unieke behoeften heeft voor hun website, daarom bieden wij volledig op maat gemaakte websites aan. Hoewel de prijs afhankelijk is van de specifieke behoeften, hebben wij drie indicatieve pakketten om een beeld te geven van onze tarieven. Voor een concrete prijsopgave die voldoet aan jouw verwachtingen en eisen, bieden wij graag een gedetailleerde offerte aan.

Basisklasse website

Geschikt voor kleine bedrijven die snel en betaalbaar een indrukwekkende, op maat gemaakte website willen laten ontwerpen en ontwikkelen.

Minimaal te verwachten:
2 Bomen worden geplant
Contact formulier
Webdesign geheel op maat
Passend op elk apparaat
Conversie verhogende layout
Goed vindbaar op Google
2 Correctierondes
2 Uur ondersteuning
Vragen? Neemcontactmet ons op.
Begint bij:

795

Gratis adviesgesprek

Middenklasse website

Geschikt voor groeiende bedrijven die een indrukwekkende, op maat gemaakte website, unieke functionaliteiten en vormgeving wensen.

Minimaal te verwachten:
4 Bomen worden geplant
Alles in "Basisklasse website"
Simpele functionaliteiten
Blog systeem
Sitemap & Wireframes
Goed vindbaar op Google
4 Correctierondes
4 Uur ondersteuning
Vragen? Neemcontactmet ons op.
Begint bij:

1495

Gratis adviesgesprek

Topklasse website

Passend voor grote bedrijven die een uitgebreide, volledig op maat gemaakte website met functionaliteiten en vormgeving wensen.

Minimaal te verwachten:
6 Bomen worden geplant
Alles in "Middenklasse website"
Geavanceerde functionaliteiten
Gebruikersonderzoek
Meerdere talen
Uitstekend vindbaar op Google
6 Correctierondes
6 Uur ondersteuning
Vragen? Neemcontactmet ons op.
Begint bij:

2245

Gratis adviesgesprek

Werkwijze met een doel: Jouw succes onze missie

Bij Weijers.one hanteren we een zorgvuldig ontwikkelde en gestroomlijnde werkwijze die gebaseerd is op jarenlange expertise en ervaring. Door voortdurende aanpassingen en optimalisaties hebben we dit proces geperfectioneerd, waardoor we consistent hoogwaardige resultaten kunnen leveren.

1. Adviesgesprek

Het ontwikkelingsproces van een website start met een adviesgesprek, waarin we grondig alle verwachtingen en eisen doornemen.

2. Brainstormen

Op basis van de eisen en verwachtingen gaan we samen brainstormen over de mogelijkheden en kansen voor de maatwerk website.

3. Grafisch Ontwerp

Bij het ontwerp starten we met het visualiseren van de website, waarbij we voortdurend feedback vragen gedurende het proces.

4. Front-end Realiseren

Bij het realiseren van de front-end schrijven we de eerste regels code en vertalen we het ontwerp naar een functionele website.

6. Back-end Realiseren

BBij de ontwikkeling van de back-end schrijven we de code voor alle functionaliteiten en configureren we de databases.

6. Opleveren

Zodra alles van de website zijn voltooid en gecontroleerd, wordt de website gemarkeerd als klaar en aan de klant overgedragen.

7. Klaarzetten

We vullen de website gezamenlijk in, waarbij we hoogwaardige teksten schrijven en alle afbeeldingen zorgvuldig plaatsen.

8. Lanceren

We zorgen voor een nauwkeurige configuratie van de website netwerk, koppelen de domeinnaam en zetten de website online.

9. Nazorg

Bij Weijers.one sta je er nooit alleen voor; zelfs na de lancering staan we zeven dagen per week voor je klaar!

Ontdek de voordelen van onze persoonlijke aanpak

Bij Weijers.one begrijpen we de unieke behoeften van elke organisatie. Onze op maat gemaakte aanpak omvat een grondig adviesgesprek, waarin we jouw specifieke verwachtingen en eisen zorgvuldig bespreken. Vervolgens gaan we gezamenlijk brainstormen en verkennen we diverse mogelijkheden om een website te creëren die perfect aansluit bij jouw bedrijf. We beginnen met het grafisch ontwerp, waarbij we regelmatig feedback geven om ervoor te zorgen dat het ontwerp nauwkeurig aansluit bij jouw visie.

Naadloos gaan we over naar de ontwikkeling van zowel de front-end als back-end, met een focus op een optimale gebruikerservaring voor zowel desktop- als mobiele gebruikers. We zetten de website pas online nadat alles grondig is getest en geconfigureerd. Daarnaast integreren we geavanceerde SEO-technieken om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar is voor potentiële klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze persoonlijke aanpak jouw online doelen kan verwezenlijken.

Ontdek de voordelen van onze persoonlijke aanpak

Op maat gemaakte websites: jouw unieke online identiteit

Een website laten maken heeft drie cruciale elementen: het design, de implementatie en effectieve SEO-strategieën. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende gebruikerservaring en een betere zichtbaarheid op zoekmachines, wat uiteindelijk resulteert in meer verkeer en meer conversies.

Uniek web-ontwerp

Het proces van webdesign is een gebied waar expertise het verschil kan maken, met een cruciale focus op het begrijpen van je doelgroep.

Lees verder

Website ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een website zijn er tal van aspecten waarmee je rekening moet houden om een goede ervaring voor elke gebruiker te garanderen.

Lees verder

Goed scorend op Google

Een sterke positie behalen in zoekmachines is van cruciaal belang voor bedrijven, met tal van factoren die invloed kunnen hebben op je SEO-prestaties.

Lees verder

Heb je vragen?

Zijn er bepaalde zaken met betrekking tot onze werkwijze of andere technische aspecten van de ontwikkeling van op maat gemaakte websites waarover je meer zou willen weten?

Neem contact op

Case Studies, bewijs van Excellence

Bekijk alle cases
Loading..Loading..
  • Website
  • Webdesign
Loading..Loading..
  • Website
  • Webdesign

Loading..

Loading..

  • Website
  • Webdesign

Jouw partner voor langdurige website prestaties en onderhoud

Bij Weijers.one ben je nooit alleen. Naast het aanschaffen van een websitepakket, ontvang je ook strippenkaarturen die je op een later tijdstip per 5 minuten kunt inzetten voor specifieke aanpassingen of toevoegingen aan je website. Ook kan je deze erbij kopen. Daarnaast bieden we uitgebreide hostingpakketten aan, waardoor je profiteert van betrouwbare en geavanceerde hostingdiensten voor een naadloze online ervaring.

Jouw partner voor langdurige website prestaties en onderhoud

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen over het laten maken van een website.

De tijd die nodig is om een website te ontwikkelen, varieert natuurlijk afhankelijk van je wensen. Of je nu zo snel mogelijk online wilt gaan of complexe functionaliteiten nodig hebt, het kan allemaal van invloed zijn op de snelheid waarmee we de website kunnen leveren.

Voor een gemiddeld MKB-project streven we ernaar om de website te ontwerpen en te realiseren binnen een periode van 2 tot 6 weken.

Wij hebben ervaring met diverse programmeertalen en tools. Van oudsher zijn we gepassioneerde ontwikkelaars, met kennis van programmeertalen zoals PHP, SQL, HTML, CSS, en JavaScript, evenals frameworks zoals React.js en Nuxt.js.

Naast ons expertisegebied in traditioneel programmeren, hebben we ook snel vaardigheden ontwikkeld in het werken met contentmanagementsystemen zoals WordPress en Webflow. Bovendien maken we gebruik van geavanceerde SEO-tools en verschillende tools van Google om onze projecten te optimaliseren.

Kom meer te weten over ons

Indien het voor jou belangrijk is om de website zelf te kunnen beheren, raden we het gebruik aan van een contentmanagementsysteem zoals Webflow of WordPress. Deze softwarepakketten zijn ideaal om je website eenvoudig te kunnen beheren. Desalniettemin kunnen we ook een website volledig op maat programmeren als dat beter aansluit bij jouw behoeften.

Met expertise in verschillende populaire programmeertalen en contentmanagementsystemen, kunnen we voor elke specifieke vereiste een passende oplossing bieden!

Bij ons kun je je website tegen een betaalbaar tarief laten hosten. Daarbij bieden we directe ondersteuning om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date blijft met de laatste beveiligingsupdates. Als je wijzigingen wilt aanbrengen op je website, kun je gebruikmaken van ons strippenkaartsysteem, waarbij je standaard een aantal uur krijgt. Deze uren kun je gebruiken om aanpassingen aan je website te maken. Zo heb je geen zorgen aan het onderhoud van je website!

Lees meer over de strippenkaartOf over hosting & onderhoud

Bij Weijers.one zijn we er trots op dat we een dynamische eenmanszaak zijn, geleid door Pepijn Weijers. Dankzij onze nauwe samenwerking met vooraanstaande ontwikkelaars en designers hebben we in de afgelopen vier jaar onze positie als marktleider versterkt. We over jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites, met een bijzondere expertise in de gamingsector. We hebben samengewerkt met Youtubers die meer dan 2 miljoen abonnees hebben en hebben meer dan 1500 bedrijven en communities in de gamingwereld bediend.

Met deze uitgebreide ervaring richten we ons nu op het creëren van hoogwaardige websites voor commerciële bedrijven, met een speciale focus op lokale ondernemingen.

Lees verder over ons verleden

Jouw succesverhaal begint hier!

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken.