Ontvang een gratis webdesignLet op vol = vol

Een webdesign met een hoog conversieratio voor MC-Node

Een nieuwe webdesign voor MC-Node, een van de grootste game hostings in Nederland die sinds 2019 de markt domineert.

Webdesign
MC-Node thumbnail

De klant

MC-Node begon als een Nederlandstalige game hosting, maar heeft in de loop der jaren haar diensten uitgebreid naar webhosting, VPS-hosting en dedicated servers. Het bedrijf heeft al geruime tijd een dominante aanwezigheid op de zoekpagina's van Google. In 2019 liep Pepijn Weijers, eigenaar van Weijers.one, een leertraject bij MC-Node. Na enkele jaren waarin onze wegen zich hadden gescheiden, kruisten ze opnieuw, maar dit keer met aanzienlijk meer ervaring aan beide zijden.

De vraag

De vraag was helder en duidelijk: MC-Node wilde een gebruiksvriendelijke webdesign waarop al haar producten gepresenteerd konden worden, met een ontwerp dat naadloos aansloot bij de bestaande huisstijl. Voor elk product moest er een specifiek ontwerp worden gemaakt, inclusief een bijbehorende check-out op de webdesign.

De oplossing

Het vorige ontwerp van de MC-Node website straalde veroudering uit en schreeuwde om een update binnen een vergelijkbare huisstijl. Daarom hebben we gekozen voor een strak en modern webdesign, waarbij de kenmerkende blauwe kleur van MC-Node opvallend aanwezig is.

Bij de check-out hebben we dezelfde stijl gehandhaafd en lag onze focus op het creëren van een zo eenvoudig mogelijke afrekenervaring voor de gebruiker. We hebben functionaliteiten toegevoegd, zoals een voortgangsbalk, zodat de gebruiker constant op de hoogte is van hun positie in het bestelproces.

MC-Node websiteMC-Node grid
MC-Node screenshot
MC-Node Grids-2
Lees ook:
Een betrouwbare website voor Slotenspecialist Apeldoorn
slotenspecialist-apeldoorn thumbnail
Lees ook:
Website en webportaal, allemaal in dezelfde stijl voor WiseHosting
wisehosting thumbnail

Jouw succesverhaal begint hier!

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken.